Priručnik “Partnerstva u radu s mladima”

PRONI Centar za socijalno podučavanje u sklopu projekta “Uspostavi kontakt – poveži se”, a s ciljem širenja rezultata istog, u suradnji s 9 partnerskih organizacija, izradio PDF Priručnik “Partnerstva u radu s mladima”. 
 
 
 Zašto smo kreirali priručnik?
 
 PRONI Centar: Priručnikom želimo motivirati druge na kreiranje (međunarodnih) partnerskih aktivnosti i projekata. Želimo predstaviti naše organizacije i naše projektne ideje kao primjere dobre prakse, te pokazati i ukazati na značaj partnerski projekata u svrhu podizanja kvalitete života mladih na području cijele Europe.
 
 Što možeš pronaći u priručniku?
 
PRONI Centar :U priručniku možete pronaći osobne iskaznice od 10 organizacija iz cijele Europe, možete pogledati metode koje koriste u radu s mladima, a isto tako možete pogledati koja su to nova partnerstva kreirana s kojim projektnim idejama. Na seminaru smo osmislili 4 projektne ideje, uključujući šarolikost partnera u svakoj, imamo dodatne ideje za još 2 projekta, a u listopadu 2018. godine smo s partnerima iz ovg projekta osmislili, napisali i predali dva dodatna projekta na natječaj u okviru ERASMUS+ programa.